Propolis weerstand tegen omikron het kan best helpen (s) | Imkerij het Honingatelier heeft voldoende propolis op voorraad van de imker te bestellen via de webshop boven de 50 euro geen verzendkosten | Zelhem ook te vinden onder www.bijen-shop.nl
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, de zelfde dag verzonden.
  • Of kies optie, Afhalen in Velswijk zonder verzendkosten!

Brugmansia`s

Prachtige sub-tropische plant

Brugmansia zijn prachtige subtropische planten. Ze komen oorspronkelijk uit Centraal en Zuid Amerika. Brugmansia produceren bijzondere en sterk geurende trompetvormige bloemen in de kleuren rood, geel, roze of wit. Je zult het niet geloven maar ze worden rijkelijk bevlogen door de honingbijen. Een prima aanvulling voor bijen, hommels en nachtvlinders. Buiten gehouden als kuipplant, zullen ze je belonen met een sterke groei en een weldaad aan bloemen. Brugmansia zal binnen niet tot nauwelijks  bloeien. Brugmansia`s zijn sterke groeiers. Tijdens het groeiseizoen hebben ze veel water nodig en wekelijkse bemesting, wij raden u een meststof van 20N 20P 20K aan. Verder zijn Brugmansia`s zeer onderhoudsvriendelijk.

De Brugmansia`s worden op dit moment met kale wortel verstuurd, Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij aankomst graag terug op water zetten. .Half april oppotten u zult versteld staan van de groeikracht en bloemenpracht.