Propolis weerstand tegen omikron het kan best helpen (s) | Imkerij het Honingatelier heeft voldoende propolis op voorraad van de imker te bestellen via de webshop boven de 50 euro geen verzendkosten | Zelhem ook te vinden onder www.bijen-shop.nl

*Het is erg druk met het leveren van diverse Pakketen, het kan daarom zijn dat er wat vertraging is met het leveren*

Brugmansia`s

Prachtige sub-tropische plant

Brugmansia zijn prachtige subtropische planten. Ze komen oorspronkelijk uit Centraal en Zuid Amerika. Brugmansia produceren bijzondere en sterk geurende trompetvormige bloemen in de kleuren rood, geel, roze of wit. Je zult het niet geloven maar ze worden rijkelijk bevlogen door de honingbijen. Een prima aanvulling voor bijen, hommels en nachtvlinders. Buiten gehouden als kuipplant, zullen ze je belonen met een sterke groei en een weldaad aan bloemen. Brugmansia zal binnen niet tot nauwelijks  bloeien. Brugmansia`s zijn sterke groeiers. Tijdens het groeiseizoen hebben ze veel water nodig en wekelijkse bemesting, wij raden u een meststof van 20N 20P 20K aan. Verder zijn Brugmansia`s zeer onderhoudsvriendelijk.

De Brugmansia`s worden op dit moment MET wortel verstuurd,  Bij aankomst graag terug op water zetten. Na dat ze wortels hebben gemaakt op het water opplanten in de potgrond wees tijdens de winter maanden spaarzaam met water!

Half april oppotten in grotere potten u zult versteld staan van de groeikracht en bloemenpracht.

Nu Beschikbaar Stekhout diverse soorten brugmansia`s