Hakhoning 

Ben je opzoek naar een heerlijk natuurlijk snoepje? Probeer eens de Hakhoning van imkerij het Honingatelier in Zelhem. Het is een natuurlijk snoepje van honing en natuurlijke kleur en smaakstoffen.

We hebben 31 soorten op dit moment in ons assortiment.

wist je dat Hakhoning ook nog eens lactose- en gluten vrij is..

Een eerlijk en gezond snoepje uit de natuur: Hakhoning. Authentieke Hakhoning wordt al gemaakt sinds de Middeleeuwen en is sinds kort weer bekend in Nederland. Niet alleen vanwege het gebruik bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, keelontsteking en griepachtige klachten, maar vooral ook als heerlijk snoepje tussen door. Hakhoning als een natuurlijk snoepje voor jouw en de kinderen, verwen jezelf bij een warme mok thee of na het dineren, als een after diner mint.

 

Ook kan je paar stukjes Hakhoning toevoegen aan je  fles water zo krijgt je water ook een licht smaakje, of gebruik de eucalyptus om mee te stomen. ook in de keuken kun je Hakhoning aan je gerechten voegen. Met onze Hakhoning Tijm,  Anijs geef je bijvoorbeeld sauzen en stoofpotjes een heerlijk zoet & kruidige smaak. En bent u ook verzot op stoofpeertjes? Probeer dit recept eens! 

Zo zie je maar, Hakhoning is méér dan een snoepje! Maar natuurlijk mag je de ambachtelijke Hakhoning ook gewoon lekker snoepen.

Tip van een Klant: Rasp wat gember hak-honing over de aardbei verrukkelijk zo lekker

 

 Er is uitbreiding in het assortiment Hak-Honing

  • Rum
  • Framboos
  • Taai- Taai
  • Perzik
  • Appel-Pie
  • Kokos

Hakhoning voordeel mixen