Betalen:

U kunt kiezen uit een directe betaling via iDEAL of betalen bij afhalen. Wanneer u via iDEAL betaald, wordt de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Wanneer u voor betalen bij afhalen kiest, kunt u een afspraak maken om uw bestelling af te halen. Dan kan er betaald worden aan de deur, via pin of contant.  

Verzenden:

Standaard versturen wij uw bestelling via PostNL. Dit is de grootste en langst bestaande koeriersdienst van ons land. U kunt zelf kiezen of u uw bestelling thuis of op een van de duizenden PostNL afhaallocaties laat bezorgen. 

Verzendkosten:

De minimale verzendkosten voor een pakket zijn € 4,99 voor kleine brievenbuspakket tot 1,5 kg

Track & Trace:

Indien uw pakket verzonden wordt, kunt u de bestelling volgen via de toegestuurde track & trace code. Deze code ontvangt u zodra het pakket bij ons verstuurd wordt. Hierin wordt een indicatie gegeven van het moment van leveren.

Buitenland:

Wij verzenden ook buiten Nederland. Hier worden andere verzendtarieven gehanteerd. Deze verzendkosten zullen automatisch berekend worden.

Afhalen in Zelhem:

Heeft u gekozen voor afhalen in Zelhem? Neem dan even contact op voor het maken van een afhaal afspraak. Wij hebben geen fysieke winkel. Wel zouden we het mee kunnen nemen als we in de buurt op een braderie of markt staan. geef dit dan aan bij opmerkingen.

Nalevering van producten:

Het kan voorkomen dat er een product van uw bestelling tijdelijk niet leverbaar is. Wij zullen u hiervan altijd op de hoogte stellen. Afhankelijk van de voorraad van de leverancier wordt het product binnen ongeveer 10 werkdagen bij u afgeleverd.

mocht dit afwijken zullen wij altijd even contact met uw opnemen.