Hakhoning  Smaken en gebruik

Eucalyptus

Hakhoning met Eucalyptus is heerlijk fris, ondersteunt bij hoest, keelontsteking en keelpijn, en geschikt om mee te stomen.
 

Sinaasappel
Hakhoning met sinaasappel smaak is een lekker zoet, zacht fruitig snoepje. Sinaasappel bevat veel vitamine C
Kinderen vinden deze erg lekker!
 

Anijs

Hakhoning met de échte ouderwetse natuurlijke Anijs "zoals opa en oma altijd had".
Heerlijk in de warme melk, zodat je lekker rustig kunt slapen.
Indianen gebruikten anijs tegen winderigheid. Ondersteunt de spijsvertering. Licht slijmoplossend, kan verlichting geven bij hoest en keelpijn. Let op het kan ook laxerend werken.
 

Menthol

Hakhoning met originele natuurlijke Menthol kan een zeer positief effect hebben bij hooikoortsklachten en verkoudheid.

Ook heerlijk om ijsthee van te maken

 

Kaneel

Hakhoning met kaneel kan een antiseptische, adstringerende, verwarmende en krampwerende werking hebben en ondersteunt bij winderigheid en heeft gunstige werking op de bloedsuikerspiegel.
Kaneel ondersteunt bij diarree, gevoelige darmen, bij hoesten, bij verkoudheid en koorts, tegen vermoeidheid en kouwelijkheid ten gevolge van ziekte en/of spanningen. Uitwendig kun je kaneel gebruiken als spoelmiddel voor het tandvlees of om te gorgelen bij ontstoken amandelen (er zijn tandpasta’s met kaneel erin).

 

Citroen
Citroen staat bekend om haar anti-bacteriële en antivirale werking. Het kan helpen bij verkoudheid en griep door de hoge dosis vitamine C. De citroen kan een positief effect hebben op de afvalstoffenafvoer van het lichaam. Kan verzachtend werken bij keelpijn.
Hakhoning Citroen heeft een vleugje menthol voor de frisheid en is heerlijk om ijsthee, thee of ijsjes mee te maken.

 

Gember
Hakhoning met gember heeft een mooie zachte milde smaak. De  prikkelende smaak wordt door de honing wat geneutraliseerd.
Gember is een kruid met een enorm brede werking. Gember ondersteunt onder andere maag en spijsvertering, (zwangerschap)misselijkheid, wagenziekte, en indigestie

 

Tijm

Hakhoning met tijm verzacht de keel, kan ondersteunend zijn bij die echte dikke keelontsteking. Tijm is van oudsher een keukenkruid. Deze hebben de naam een positief effect te hebben op de spijsvertering. Vaak toegepast in vele hoestdranken.  Hakhoning Tijm is prima in de thee te gebruiken of  heerlijk om zomaar te eten. De smaak is tamelijk intens.

 

Aardbei

Heerlijk fruitig. Echt aardbei.

Met de echte natuurlijke aroma's bereid!

 

Drop

Overheerlijk echte dropsmaak

Bereid met de fijnste natuurlijke drop aroma's.

Verzacht.

 

Naturel

Gewoon heerlijk honing!

In de thee, of sabbelen bij zere keel

 

Cranberry

Fris, fruitig, zoet en zalig

 

 

LET OP: HAKHONING IS GEEN MEDICIJN!

Bij serieuze klachten altijd een arts raadplegen