Propolis weerstand tegen omikron het kan best helpen (s) | Imkerij het Honingatelier heeft voldoende propolis op voorraad van de imker te bestellen via de webshop boven de 50 euro geen verzendkosten | Zelhem ook te vinden onder www.bijen-shop.nl

**Vanaf 31 Januari 2023 zijn wij aan het relaxen, bestellingen worden pas na 21 februari 2023 verwerkt**

Zelf imker worden.... iets voor jou?

Een bijenvolk houden, het imkeren, om te ontspannen. Hoe is het nu mogelijk een rustgevende werking te creëren door te werken met een kolonie van enkele duizenden ijverige insecten?

Bijen dwingen je rustig met ze te werken.

Ben je relaxed, dan zullen zij dat ook zijn.

Een prachtige wisselwerking en tevens een graadmeter van je eigen gemoedstoestand.

Zelf Imker worden.

Om zelf als imker met bijen aan de slag te gaan is puur genieten.

Ook zijn er niet echt grote obstakels.

Met een beetje kennis, passie voor natuur, goede mentor en een basiscursus bijenhouden en bent u al een heel eind op weg!

Wordt lid van een bijenvereniging bij je in de buurt, koop een startpakket met imkerbenodigdheden en u bent er klaar voor.

of toch niet!?

Inderdaad, wat je nog mist is een bijenvolk met haar behuizing.

Zachtaardige bijen kopen.

Als beginnende imker is het van belang dat je met bijen begint die gemakkelijk te handhaven zijn. Daarom is het aan te bevelen om te starten met een bijenras dat niet steeklustig is, en wat niet snel zwermt. Bij Imkerij het Honingatelier wordt met Buckfastbijen gewerkt. Er worden van de geselecteerde hoofdvolken, zelfs speciaal nieuwe volkjes opgekweekt, waarmee je als startend imker een goed begin kunt maken. Mocht je geïnteresseerd zijn in zo'n bijenvolk, neem dan contact met ons op.